CIJENA REDOVITOG PROGRAMA


Poštovani roditelji/skrbnici,

ukoliko želite ostvariti pravo na olakšice za plaćanje vrtića, dužni ste popuniti, potpisati i priložiti sljedeću dokumentaciju najkasnije do 26.veljače 2021.godine, a po mogućnosti i ranije:
 1. ZAHTJEV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA OLAKŠICE koji možete preuzeti ovdje ili kod Vašeg matičnog odgojitelja u skupini, od 01.02.2021. godine.
 2. Prilozi uz Zahtjev za ostvarivanje olakšica:
  • Potvrda o visini dohotka i primitaka za članove zajedničkog kućanstva za 2020. godinu sa Porezne uprave Ministarstva financija. Potvrdu možete skinuti s aplikacije e- građanin. (3 sigurnosna razina)
  • Potvrda o iznosu uplaćenog stambenog kredita ili najamnine u 2020. godini (12 rata) sa kopijom Ugovora o kreditu/najmu (prva strana sa strankama, stranice na kojima je vidljivo: rate kredita, trajanje, adresa nekretnine koja je predmet Ugovora, potpisi te pečat i ovjera javnog bilježnika).
  • Dokaz o eventualnim promjenama prebivališta članova zajedničkog kućanstva.
  • Dokaze o visini naknade za vrijeme porodiljnog dopusta (HZZO); ukoliko nemate Potvrdu s aplikacije e-građani ili iz Porezne uprave.
  • Dokaze o nezaposlenosti i/ili visini naknade  za vrijeme nezaposlenosti (Zavod za zapošljavanje).

Obavijest za ostvarivanje prava na olakšice ćete dobiti zajedno sa Zahtjevom za ostvarivanje olakšica prilikom preuzimanja u skupini, a istu možete preuzeti  ovdje.
 

 
  
 NAPOMENA!
 1. Ukoliko roditelji predaju kompletno popunjen i potpisan Zahtjev te prpadajuće Izjave , a ne prilože ostalu dokumentacijucijena vrtića iznosit će 600,00 kn.
 2. Ukoliko roditelji ne predaju zahtjev i pripadajuće izjave, obračunat će im se puna ekonomska cijena (1900,00 kn). 
 3. Ukoliko roditelji/skrbnici imaju dvoje ili više djece koja pohađaju vrtić, potrebno je za svako dijete zasebno priložiti  Zahtjev za ostvarivanje olakšica zajedno s prilozima te na naslovnoj stranici zahtjeva navesti ime drugog djeteta.
 4. Dokumentaciju za plaćanje vrtića potrebno je predati matičnom odgojitelju u odgojnoj skupini vašeg djeteta kako se ne bi stvarale gužve pred računovodstvom (dokumentacija neka bude zatvorena u koverti s imenom i prezimenom djeteta i nazivom odgojne skupine koju dijete pohađa).
 

 
Unaprijed hvala na razumijevanju i suradnji, 
Računovodstvo DV Bajka


 

Ispiši stranicu