Prijelazi u drugi vrtić

Roditelji/skrbnici koji imaju upisano dijete/cu u Dječji vrtić "Bajka", a ne odgovara im po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/ce u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.

Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju od 15. do 26. ožujka 2021. godine u  tajništvo Dječjeg vrtića "Bajka" ili na e-mail adresu: pedagogdvbajka@gmail.com.

Komisija za upis djece rješavat će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću "Bajka" i kriterijima za prednost pri upisu.


Dječji vrtić izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 12. travnja 2021. godine.

Dijete/ca kojem/ima je odobren prijelaz bit će ispisana iz starog dječjeg vrtića zaključno s 31. kolovoza 2021. godine, a upisano/a u novi dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2021./2022. od 01. rujna 2021. godine.

 
1. Obavijest o mogućnosti prijelaza djeteta u drugi gradski dječji vrtić za pedagošku godinu 2021./2022. 
 
2. Zamolba za prijelaz djeteta u drugi vrtić

Ispiši stranicu