Roditelji


Dragi roditelji, na linku ispod možete vidjeti sve informacije o PROGRAMU PREDŠKOLE:

RASPORED GRUPA I VREMENSKIH TERMINA ZA ODRŽAVANJE PROGRAMA PREDŠKOLE

Potpisivanje rješenja za Program predškole bit će na centralnom objektu, Zorkovačka 8, u srijedu 27. 09. 2023. ili u četvrtak 28. 09. od 8:00 do 15:00 sati u sobi zdravstvene voditeljice. Roditelji su obavezni donijeti potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu djeteta te presliku Knjižice imunizacije (orginal na uvid) i zdravstvene iskaznice.

Poštovani roditelji,

objekti će započeti s radom od:

28.08.2023. godine - Ciglenica, Humska 1
01.09.2023. godine - Pongračevo, Opatijski trg 9
01.09.2023. godine - Vrbani, Kuzminečka 12

04.09.2023. godine - Selska, Selska 95


Ponovno napominjemo da će se RODITELJSKI SASTANAK održati 31. kolovoza 2023. godine u 16:30 sati na centralnom objektu na adresi Zorkovačka 8. Informacije o roditeljskom sastanku se nalaze na poveznici ispod.


Dječji vrtić "Bajka"
U Zagrebu, 28.08.2023.Poštovani roditelji,

pozivamo Vas na 
RODITELJSKI SASTANAK koji će se održati 31. kolovoza 2023. godine u 16:30 sati u centralnom objektu na adresi Zorkovačka 8.

Na poveznici RODITELJSKI SASTANAK se nalaze sve potrebne informacije.

 

Dolazak je obavezan za roditelje novoupisane djece u pedagošku godinu 2023./2024. godinu kako bi dobili sve potrebne informacije vezane uz početak nove pedagoške godine.

 

Molimo roditelje čija su djeca primljena po nultim upisima (prijelaz iz jednog gradskog vrtića u drugi gradski vrtić) da se također odazovu na sastanak.

 

Ovaj poziv upućujemo i roditeljima već upisane djece kako bi svojim prisustvom i glasanjem odabrali novog predstavnika roditelja djece korisnika usluga Vrtića za člana Upravnog vijeća.


Dječji vrtić "Bajka"
U Zagrebu, 17.08.2023.

Suradnja s roditeljima započinje s inicijalnim intervjuom prilikom upisa djeteta u vrtić. Roditelji i vrtić već tada počinju s razmjenom važnih informacija u svrhu osiguravanja što boljeg zadovoljenja potreba djeteta. Od roditelja se prikupljaju podaci o navikama i potrebama djeteta, dotadašnjim iskustvima s jaslicama/vrtićem i sl.

Suradnja s roditeljima odvija se svakodnevno, ponajprije kroz razmjenu informacija s odgajateljima, te kroz roditeljske kutiće svake skupine. Na taj način roditelji su uvijek informirani o dnevnim ili tjednim događanjima u skupini svog djeteta, o važnim događajima tijekom godine, promjenama i sl.

Jedan od važnijih oblika suradnje su individualni razgovori koje odgajatelji nude roditeljima djece kako bi ih informirali o svakodnevnom funkcioniranju njihova djeteta, njegovim razvojnim mogućnostima i potrebama, te pružili stručan savjet o poticanju psihofizičkog razvoja djeteta. Svaki roditelj u bilo kojem trenutku može i sam zatražiti individualni razgovor s odgajateljima skupine.

Suradnja stručnih suradnika s roditeljima odvija se tijekom cijele godine kroz individualne savjetodavne, i savjetodavno-tretmanske razgovore, koji se također dogovaraju individualno prema potrebama i interesu roditelja te mogućnostima i područjima rada stručnih suradnika


Ispiši stranicu