Aktualnosti

Projekt Grada Zagreba "Korak u dječji vrtić - za dobrobit djeteta i razvoj potencijala - KUĆICA"

Dječji vrtić Bajka jedan je od 31 dječjeg vrtića na području Grada Zagreba koji su partneri na ovom projektu.


Kratki opis projekta:
Projekt će se provoditi kroz aktivnosti koje uključuju provedbu i subvencioniranje cjelodnevnog programa predškolskog odgoja i obrazovanja za 64 djece pripadnika ciljne skupine u 31 dječjem vrtiću Grada Zagreba. Aktivnostima Projekta osigurat će se rad s djecom pripadnicima ciljne skupine i materijalni uvjeti boravka djece koji uključuju prehranu, održavanje prostorija, nabavu opreme, namještaja i sitnog materijala. Po završetku provedbe projektnih aktivnosti, nastavit će se s provedbom istih, a koje će biti financirane iz Proračuna Grada Zagreba.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Opći cilj projekta jest povećanje sudjelovanja djece iz skupina u socioekonomski nepovoljnom položaju u predškolskim programima u svrhu smanjenja rizika ranog napuštanja školovanja te rizika od siromaštva i socijalne isključenosti. Pružanjem podrške uključivanja djece iz navedenih skupina u 31 dječjem vrtiću Grada Zagreba povećat će se broj djece koja sudjeluju u predškolskim programima te se očekuje da će se kroz provedbu aktivnosti pridonijeti njihovom razvoju, ispuniti individualne dječje potrebe te postaviti  temelje za usvajanje jezika, uspješno cjeloživotno učenje, socijalnu integraciju i osobni razvoj.

Kontakt za više informacija:
snjezana.bacic@zagreb.hr


Podaci o projektu na stranicama Grada Zagreba:

https://www.zagreb.hr/korak-u-djecji-vrtic-za-dobrobit-djeteta-i-razvoj-/173346
27.8.2021.

Dječji vrtić Bajka.

Zorkovačka 8 
 
 
OBAVIJEST
 
 
Poštovani roditelji,

Uslijed povećanog broja djece ljetni rad za 30. i 31. kolovoz biti će organiziran na svim objektima u spojenim odgojnim skupinama.

Od srijede 01.09. 2021. počinje nova pedagoška godina i redovan rad po skupinama.
 
                 S poštovanjem,
Dječji vrtić Bajka

 
 

11. 03. 2021.

 
PRIJELAZI U VRTIĆ/OBJEKT
 
 
Poštovani roditelji,
 
u tijeku je zaprimanje zamolbi za prelazak djeteta u drugi vrtić ili na drugi objekt istog vrtića s početkom nove pedagoške godine 2021./2022.

Zamolbe se zaprimaju u razdoblju od 15. ožujka do 26. ožujka tekuće godine, a iste možete preuzeti u izborniku sa strane. 


 
 
S poštovanjem,
Dječji vrtić Bajka
Dječji vrtić Bajka
Zorkovačka 8
16. 9. 2020.

 
OBAVIJEST RODITELJIMA 
 
 
Poštovani roditelji,
 
za sva pitanja o upisima i promjenama adaptacijskih termina te daljnje dogovore obratite nam se na mail adrese navedene u kontaktima na našoj stranici.
 

S poštovanjem,
Dječji vrtić BajkaDječji vrtić Bajka
Zorkovačka 8
28.08.2020.

 
OBAVIJEST RODITELJIMA O RODITELJSKOM SASTANKU
 
 
Poštovani roditelji,
 
u skladu s posljednjim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o sprječavanju i suzbijanju epidemije virusa COVID-19, počevši od 1. rujna 2020. godine do daljnjeg, u dječjem vrtiću "Bajka" neće se održavati roditeljski sastanci s odgojiteljima.

Za sve općenite i važne informacije o preporukama i radu dječjeg vrtića, molimo da pratite objave na web stranici.
O specifičnim informacijama za pojedinu skupinu bit ćete pravovremeno obaviješteni putem oglasnih kutića matične skupine (u prostoru vrtića).  

 
S poštovanjem,
Dječji vrtić Bajka
Dječji vrtić Bajka
Zorkovačka 8
1.7.2020.
 
OBAVIJEST RODITELJIMA
 
 
Poštovani roditelji djece školskih obveznika,
 
Molimo Vas da nas informirate ukoliko je vaše dijete ove pedagoške godine dobilo odgodu od polaska u školu, kako bismo bili u mogućnosti za njega predvidjeti mjesto u odgojnim skupinama u sljedećoj pedagoškoj godini.

Informacije možete proslijediti na e-mail adresu: psiholog@vrtic-bajka.hr

 
S poštovanjem,
 
Dječji vrtić Bajka


DV BAJKA
ZORKOVAČKA 8
10 000 ZAGREB


 
OBAVIJEST ZA SVE KORISNIKE DJEČJEG VRTIĆA BAJKA

 
Poštovani,
s ciljem očuvanja zdravlja djece i odraslih, te sprečavanja i suzbijanja epidemije  COVID -19 SVE OSOBE koje se kreću po dječjem vrtiću OBVEZNE su koristiti ZAŠTITNE MASKE ZA LICE, uključujući i odgojitelje prilikom rada s djecom, te roditelje/skrbnike  kod dovođenja/odvođenja djece iz dječjeg vrtića.

Molimo Vas da u unutarnjim prostorima održavate razmak od najmanje 2 metra od drugih osoba, te da se ne zadržavate u garderobnim prostorima.


S poštovanjem,
 ravnateljica Marina Lujić
Dječji vrtić "Bajka"

Zagreb, Zorkovačka 8
06.05.2020.

 
OBAVIJEST ZA RODITELJE O PRIJELAZIMA U POSEBNE PROGRAME
 
 
Poštovani roditelji,
 
ukoliko ste zainteresirani za prijelaz u Poseban program ranog učenja engleskog jezika (na objektu Zorkovačka 8 ili Humska 1) od pedagoške godine 2020./2021. molimo Vas da uputite pismeni zahtjev do 30.05.2020. uz naznaku za koji objekt se prijavljujete na mail: vrtic.bajka@zagreb.hr.
 
 
S poštovanjem,  

Ravnateljica
Marina Lujić, mag.praesc.educ.

Dječji vrtić "Bajka"
Zagreb, Zorkovačka 8
24.03.2020.
 
Temeljem Odluke Vlade RH od 19.03.2020. godine i Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite od 19.03.2020. godine

 
OBAVIJEST ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,

Ukoliko zaista postoji stvarna potreba za dovođenjem djece u Dječji vrtić "Bajka" molimo Vas da dan ranije kontaktirate ravnateljicu na broj: 091/619-5511.

Ova mogućnost postoji isključivo u slučajevima kad su oba roditelja zasposlena i ne postoji drugi način zbrinjavanja djece.


S poštovanjem,  

Ravnateljica
Marina Lujić, mag.praesc.educ.
 


COVID-19 i POTRES U ZAGREBU

 
Poštovani roditelji,

s obzirom na trenutne okolnosti socijalne izolacije zbog suzbijanja pandemije virusa COVID-19 te uz dodatna traumatska iskustva potresa u Zagebupripremili smo Vam nekoliko korisnih materijala k
ako bismo Vam olakšali snalaženje u ovim izvanrednim situacijama. Materijale i korisne linkove možete pronaći u našem kutku #ostanidoma VRTIĆ.

Svjesni smo koliko i najneznačajnije promjene mogu utjecati na psihički i emocionalni razvoj djece (ali i roditelja!), te Vam želimo pružiti podršku i savjetovanje tijekom ovih neizvjesnih vremena putem telefonskih i video poziva. Bilo da su Vaša pitanja socio-emocionalne ili zdravstvene naravi, da tražite savjete o odgojnim postupcima ili pripremi za školu, ili jednostavno trebate podršku za očuvanje mentalnog zdravlja, možete nam se javiti s Vašim poteškoćama na jednu od sljedećih e-mail adresa kako bismo dogovorili termin razgovora:
 
  • pedagogdvbajka@gmail.com
  • psiholog@vrtic-bajka.hr
  • logoped@vrtic-bajka.hr
  • defektolog@vrtic-bajka.hr
  • zdravlje.bajka@gmail.com

Nije na nama da savladamo sve plime ovoga svijeta, nego da učinimo što možemo da
pomognemo u godinama u kojima smo se našli
"Nije na nama da savladamo sve plime ovoga svijeta, nego da učinimo što možemo da pomognemo u godinama u kojima smo se našli."
- J.R.R. Tolkien

Vaš stručni tim,
Dječji vrtić "Bajka"

Dječji vrtić „Bajka“
Zagreb, Zorkovačka 8
16.03.2020. 
 
 

OBAVIJEST ZA RODITELJE
 
 
Poštovani roditelji, 
 
U skladu sa Odlukom Gradonačelnika, od 16.03.2020. godine do daljnjega obustavlja se redoviti rad Dječjeg vrtića „Bajka“ sukladno Smjernicama za postupanje, a vezano uz aktualnu situaciju širenja 
COVID-19 virusa . 
 
IZNIMNO za djecu čiji roditelji nemaju mogućnost osigurati njihovo čuvanje, nadzor i ostanak kod kuće  Dječji vrtić „Bajka“ osigurat će dežurstvo u centralnom objektu Dječjeg vrtiću  „Bajka“.
 
 
DV Bajka 


OBAVIJEST ZA RODITELJE I SKRBNIKE

 
O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/CE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2020./2021.
 


 
Poštovani roditelji, 
 
obavještavamo Vas da se do daljnjeg sva komunikacija s građanima svodi na online komunikaciju. Molimo Vas da Zamolbe o potrebi prijelaza djeteta/ce u drugi gradski vrtić pošaljete putem e-maila na adresu vrtic.bajka@zagreb.hr.
 

DV Bajka 

Ispiši stranicu