Aktualnosti


 
 Dragi roditelji, na linku ispod možete vidjeti sve informacije o PROGRAMU PREDŠKOLE:


RASPORED GRUPA I VREMENSKIH TERMINA ZA ODRŽAVANJE PROGRAMA PREDŠKOLE
 
 
Potpisivanje rješenja za Program predškole bit će na centralnom objektu, Zorkovačka 8, u srijedu 27. 09. 2023. ili u četvrtak 28. 09. od 8:00 do 15:00 sati u sobi zdravstvene voditeljice. Roditelji su obavezni donijeti novu potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu djeteta te presliku Knjižice imunizacije ( orginal na uvid ) i zdravstvene iskaznice.

Poštovani roditelji,

objekti će započeti s radom od:

28.08.2023. godine - Ciglenica, Humska 1
01.09.2023. godine - Pongračevo, Opatijski trg 9
01.09.2023. godine - Vrbani, Kuzminečka 12

04.09.2023. godine - Selska, Selska 95


Ponovno napominjemo da će se RODITELJSKI SASTANAK održati 31. kolovoza 2023. godine u 16:30 sati na centralnom objektu na adresi Zorkovačka 8. Informacije o roditeljskom sastanku se nalaze na poveznici ispod.


Dječji vrtić "Bajka"
U Zagrebu, 28.08.2023.
Poštovani roditelji,

pozivamo Vas na 
RODITELJSKI SASTANAK koji će se održati 31. kolovoza 2023. godine u 16:30 sati u centralnom objektu na adresi Zorkovačka 8.

Na poveznici RODITELJSKI SASTANAK se nalaze sve potrebne informacije.


Dolazak je obavezan za roditelje novoupisane djece u pedagošku godinu 2023./2024. godinu kako bi dobili sve potrebne informacije vezane uz početak nove pedagoške godine.

 

Molimo roditelje čija su djeca primljena po nultim upisima (prijelaz iz jednog gradskog vrtića u drugi gradski vrtić) da se također odazovu na sastanak.

 

Ovaj poziv upućujemo i roditeljima već upisane djece kako bi svojim prisustvom i glasanjem odabrali novog predstavnika roditelja djece korisnika usluga Vrtića za člana Upravnog vijeća.


Dječji vrtić "Bajka"
U Zagrebu, 17.08.2023.


VAŽNA OBAVIJEST RODITELJIMA O ORGANIZACIJI RADA


Poštovani roditelji,

sva djeca upisana u pedagošku godinu 2022./2023. i dalje će u skladu s ljetnom organizacijom rada boraviti u centralnom objektu na adresi Zorkovačka 8. Obavijest o danu povratka u područne objekte bit će naknadno objavljena, ali svakako prije početka nove pedagoške godine.
01.09.2023. godine će svi objekti započeti s radom.


Vaš Vrtić

U Zagrebu, 16.08.2023.


NAZIV PROJEKTA:
„Korak u dječji vrtić- za dobrobit djeteta i razvoj potencijala – KUĆICA”


KORISNIK: Grad Zagreb
PARTNERI: Dječji vrtić Bajka, Dječji vrtić Izvor, Dječji vrtić Krijesnice, Dječji vrtić Različak, Dječji vrtić Vedri dani, Dječji vrtić Medveščak, Dječji vrtić Savica, Dječji vrtić Vladimira Nazora, Dječji vrtić Cvrčak, Dječji vrtić Milana Sachsa, Dječji vrtić Zrno, Dječji vrtić Tratinčica, Dječji vrtić Utrina, Dječji vrtić Botinec, Dječji vrtić Hrvatski Leskovac, Dječji vrtić Remetinec, Dječji vrtić Trnsko, Dječji vrtić Potočnica, Dječji vrtić Zvončić, Dječji vrtić Srednjaci, Dječji vrtić Šumska jagoda, Dječji vrtić Medo Brundo, Dječji vrtić Pčelica, Dječji vrtić Poletarac, Dječji vrtić Radost, Dječji vrtić Malešnica, Dječji vrtić Špansko, Dječji vrtić Gajnice, Dječji vrtić Markuševec, Dječji vrtić En ten tini, Dječji vrtić Sesvete, Dječji vrtić Kustošija, Dječji vrtić Šegrt Hlapić.
 
FOND: Europski socijalni fond (ESF)
OPERATIVNI PROGRAM: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
PRIORITETNA OS: 3. Obrazovanje i cjeloživotno učenje
UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA:               2.773.802,66 HRK
EU SUFINANCIRANJE:                                   1.386.901,33 HRK
RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA:             od 1. rujna 2020. do 1. rujna 2022.
 
KRATKI OPIS PROJEKTA:
Projekt će se provoditi kroz aktivnosti koje uključuju provedbu i subvencioniranje cjelodnevnog programa predškolskog odgoja i obrazovanja djece pripadnika ciljne skupine u 33 dječja vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb. Aktivnostima Projekta osigurat će se rad s djecom pripadnicima ciljne skupine i materijalni uvjeti boravka djece koji uključuju prehranu, održavanje prostorija, nabavu opreme, namještaja i sitnog materijala. Po završetku provedbe projektnih aktivnosti, nastavit će se s provedbom istih, a koje će biti financirane iz Proračuna Grada Zagreba.
 
CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:
Opći cilj projekta je povećanje sudjelovanja djece iz skupina u socioekonomski nepovoljnom položaju u predškolskim programima u svrhu smanjenja rizika ranog napuštanja školovanja te rizika od siromaštva i socijalne isključenosti. Pružanjem podrške uključivanja djece iz navedenih skupina u 33 dječja vrtića Grada Zagreba povećat će se broj djece koja sudjeluju u predškolskim programima te se očekuje da će se kroz provedbu aktivnosti pridonijeti njihovom razvoju, ispuniti individualne dječje potrebe te postaviti  temelje za usvajanje jezika, uspješno cjeloživotno učenje, socijalnu integraciju i osobni razvoj.
 
KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA: Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade Tel: 01/610 0495
www.zagreb.hr
e-pošta: obrazovanje@zagreb.hr

 

Ispiši stranicu