#ostanidoma PODRŠKA RODITELJSTVU

Poštovani roditelji,

u sklopu Centra za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, roditeljima je omogućeno besplatno telefonsko savjetovanje vezano uz različita područja razvoja djeteta.
Stručnjaci iz različitih područja (psiholozi, edukacijski rehabilitatori, logopedi i socijalni pedagozi) pružaju podršku i savjetovanje, a na slici niže možete pronaći vrijeme u kojem ih se može nazvati i telefonski brojevi ovisno o razvojnom području. Više na https://centar.erf.unizg.hr/.
Poštovani roditelji,

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) Vam nudi besplatnu uslugu Marte Meo savjetovanja s ciljem pružanja podrške roditeljima djece rane i predškolske dobi s razvojnim rizicima ili teškoćama (npr. teškoće jezičnog razumijevanja i izražavanja, teškoće iz spektra autizma, višestruke teškoće). Navedenu uslugu, kao HURID-ova vanjska suradnica, provodi profesorica Renata Rade (licencirani Marte Meo terapeut i logoped-ritmičar s dugogodišnjim radnim iskustvom u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG). Budući da se Marte Meo savjetovanje može pružati „na daljinu“ (e-mail, različite aplikacije za komunikaciju putem videopoziva), jedini je preduvjet da posjedujete računalo s internetskom vezom te kameru ili pametni telefon. Za provedbu Marte Meo savjetovanja je potrebno da roditelji snime (mobitelom ili kamerom) nekoliko minuta interakcije sa svojim djetetom pa tu snimku elektroničkom poštom pošalju Marte Meo terapeutu na analizu. Ako ste zainteresirani za ovu HURID-ovu uslugu, možete se javiti na e-mail hurid@hurid.hr.

Ispiši stranicu